Wie ben ik?

27-06-15 o.a. slaat 044Ik, Auke Koops ( december 1976 )  ben sinds 2002 middels Auke Koops tuinen actief als eenmanszaak op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven.

 Ook waterwerken als beregeningsinstallaties, fonteinen, , zwembadonderhoud en renovatie behoren tot de mogelijkheden.

 Ik ben sinds 1996 hovenier, na een aantal jaren in loondienst ervaring te hebben opgedaan in de aanleg en onderhoud van tuinen is besloten om zelfstandig te gaan werken.

 Door naast het reguliere groenwerk gedegen zelfstudies en diverse cursussen te volgen mag ik mij naast het groenwerk all-round noemen op het gebied van tuin beregening, zwembad-onderhoud en niet alledaagse fonteinen / waterspellen.

 Door samenwerking met diverse ( collega ) hoveniers en waar nodig installateurs is geen opdracht te groot ( of te klein ) en bestaat er toch het voordeel van een éénmanszaak, zoals het hebben van één aanspreekpunt en het continu aanwezig zijn van een leidinggevende.

Ook het continu betrokken houden en overleggen met de opdrachtgevers tijdens een project wordt als prettig ervaren, mede hierdoor worden de beste resultaten bereikt.