Tuin- en Parkonderhoud

Verzorging = Belangrijk

Om uw buitengebeuren, of dat nu een daktuin, tuin, park of een bedrijfsterrein is op z’n best te houden is het verstandig regelmatig onderhoud uit te voeren. Heesters snoeien om ze binnen proporties te houden en te zorgen dat ze elk jaar weer opnieuw even uitbundig bloeien. Coniferen in model, hagen mooi strak. Graskanten knippen langs borders en bestrating, maaiwerk, onkruid en bladvrij houden, vijvers nalopen.

Er is meer dan genoeg te doen om de tuin in topconditie te houden, overigens is het zo dat regelmatig bijhouden ervoor zorgt dat niet alleen alles gezond en in model blijft, het is uiteindelijk ook minder bewerkelijk dan iets moeten opknappen wat uit de kluiten gegroeid is.

Wij werken ook veel voor verenigingen van eigenaren van appartementencomplexen, hotels en particuliere domeinen voor wie wij eigenlijk vrijwel al het omkijken uit handen nemen.

Er kunnen voor zowel particulieren als bedrijven vaste abonnementen worden afgesloten voor periodiek onderhoud, op afroep is uiteraard ook mogelijk.